Tatjana Cameron Tajči: Meditacija mi je pomogla da prebrodim najteže dane

Piše: Redakcija

Pjevačica Tatjana Cameron Tajči je protekle godine preživjela veoma teške dane. Iako je nedavno ostala bez supruga koji je nakon iscrpljujuće bitke s karcinomom pluća izgubio život, nije se predala. Kako ne zbog sebe, tako ne i zbog svoje trojice sinova, porodice i prijatelja. Tatjana se okrenula duhovnosti, dragim ljudima, prirodi, ali i sportu. Prošli vikend je s djecom i prijateljima provela na planini, a plan joj je bio ugodno se smjestiti u kolibi i iz toplog dnevnog boravka diviti se pogledu i zimi koja je okupala brda i doline. No, prijatelji su za nju imali druge planove, te iako je na početku negodovala, Tajči je dan završila s novom disciplinom u nogama.

– Danas sam naučila skijati. Iako sam planirala odmarati u udobnoj kolibi, moji su prijatelji insistirali drugačije. I drago mi je da jesu, zato što mi se skijanje itekako svidjelo. Nisam prestala sa spuštanjem niz padine cijeli dan – napisala je na svom Instagram profilu.
Uz sport, Tajči svoje rane liječi i drugim načinima.
– Meditacija je ostavila nevjerojatno veliki utjecaj na moj život. Pomogla mi je da prebrodim najteže dane u protekloj godini –  kazala je.

Pročitajte još