Selena Gomez: Uprkos ljubavnom krahu, lijepa brineta plijeni poglede u trendi kombinaciji

Piše: Redakcija

Lijepa 25-godišnjakinja uspješno je prošla put od teen zvijezde koju su obožavali fanovi u hit seriji ‘Wizards of Waverly Place’ da bi se transformirala u uspješnu pjevačicu i glumicu.

Selena je neko vrijeme u centru pažnje medija zbog transplatiranog bubrega te obnavljanja veze s Justinom Bieberom čemu se jako protivila njezina majka Mandy Teefey. Ova komplicirana ljubavna on/off ljubavna priča je ipak naglo završila.

Selena Gomez

Iako je iza nje krah turbulentne veze koja je, kako kažu upućeni, sad konačno gotova, zgodna brineta izgledala je sjajno u odličnom dnevnom izdanju koji vrijedi iskopirati.

Selena Gomez

Ukoliko vam se sviđa novi/stari trend sakoa koji su se opet vratili na modnu scenu ovog proljeća, neka vas inspirira stajling mlađahne zvijezde. Ako se bojite da biste u sakou mogli izgledati starije i dosadno, Selena je pravi dokaz kako isfurati ovaj klasični odjevni predmet na cool način.

Selena Gomez

Mlada Amerikanka je opet očitala modnu lekciju za koju je zaslužila najbolje ocjene spojivši zanimljiv sako trendi kockastog uzorka brenda Reformation s ležernim trapericama od svijetlog denima kakve će ovoga proljeća biti veliki hit. Jednostavan, a opet vrlo efektan stajling osvježila je s retro sunčanim naočalama, bijelim patikama i torbom smeđih tonova koje s lakoćom možete uklopiti u bilo koji stil.

Inače, Selena je nedavno poslala snažnu poruku svima kojima su je kritizirali kako joj stoji bikini prilikom posjeta Australiji.

Selena Gomez

 

Pročitajte još