Novi problemi u porodici Kardashian: Khloe dobila rane trudove, a jedna od Tristanovih ljubavnica trudna

Piše: Redakcija

NBA košarkaš Tristan Thompson  nije prevario Khloe Kardashian samo sa striptizetom Lani Blair, nego i s još barem dvije žene. Naime, britanski Daily Mail piše kako je izvjesna Stephanie na svoj Instagram profil stavila snimak na kojem se vidi da je intimna s Tristanom, screenshotove njegovih  poruka, ali je najviše pažnje privuklo to što je napisala  da je trudna s njim. Stephanie je nakon toga zaključala svoj Instagram profil koji je sada privatan.

Vjeruje se da je ona jedna od djevojaka koja je u oktobru prošle godine snimljena s Thompsonom u klubu u Washingtonu. Navodno je bilo još žena s kojima je košarkaš varao Khloe Kardashian, a te prevare, kako pišu strani mediji, traju  cijelu njihovu vezu.

Reality zvijezda trudna je i treba roditi svakog trenutka. Navodno je zbog stresa dobila rane trudove, a cijela njena porodica je otišla u Cleveland. Khloe se preselila tamo jer Tristan igra za klub Cleveland Cavaliers, a sad se navodno želi vratiti u Los Angeles što prije kako bi se odvojila od njega.

Neki izvori tvrde kako je “potpuno poludjela” kad je vidjela snimke kako je Tristan vara te kako ne može vjerovati da je to mogao učiniti njoj i njihovoj još nerođenoj kćerki.

 

Pročitajte još