Ljubavni trokut iz „Snahe“: Suprugu iz serije vara sa suprugom iz stvarnog života

Piše: Redakcija

Simpatični par iz serije „Snaha“ prvo su bili najbolji prijatelji iz srednje škole, a zatim im se dogodila ljubav.

Serija „Snaha“ koja u Turskoj ima milionski auditorij prikovala je i domaću publiku uz ekrane svojom jakom glumačkom postavom i činjenicom da je nastala prema istinitom događaju. Serija prikazuje jednu strastvenu ljubav koja će se naći pred brojnim iskušenjima upravo zbog okova tradicije, te pod pritiskom zamršenih porodičnih odnosa.

Fikret Boran kojeg je utjelovio glumac Salih Bademci (33) ne može se pomiriti s činjenicom da živi u sjeni uspješnog starijeg brata Faruka i zbog toga često donosi loše odluke, no često je vrlo simpatičan i šarmantan. U seriji se Fikret zaljubi u tajnicu iz firme Esru koju je utjelovila njegova prava supruga İmer Özgün za koju se oženio 2015. godine. Iako je u seriji oženjen za Ipek Boran (Dilara Aksüyekne) Fikret se može othrvati snažnim osjećajima prema simpatičnoj crvenokosoj tajnici koja mu je okupirala misli.

– Prema reakcijama s društvene mreže, ljudi su jako zadovoljni s nama. Često napišu: Evo glumca koji svoju suprugu iz serije vara s vlastitom ženom, rekao je za turske medije poznati glumac, dok njegovu suprugu cijela situacija itekako zabavlja.

– Obično dobijamo lijepe komentare. Smijemo se slatkim zapažanjima naših gledatelja koji navijaju za nas – rekla je Imer koja je posljednji put na pozornici sa suprugom stajala u srednjoj školi.

– U braku samo tri godine, a naša ljubav traje osam. Zapravo se poznajemo se još iz srednje škole i isprva smo bili najbolji prijatelji. Rastemo i jako se zabavljamo, to je naša formula – rekao je Salih.

Pročitajte još