Ove žene su dokaz da se novcem svakako ne kupuje i stil

Piše: Redakcija

Neke žene su jednostavno rođene sa stilom. Šta god da na sebe stave, izgledaju fantastično! I pritom ne mislimo samo na velike hollywoodske zvijezde koje hodaju u skupocjenim krpicama; sigurni smo da i u svojoj porodici i među prijateljicama tačno znaš koje od njih imaju nevjerovatno oko za modu i stil koji oduševljava. Samim time, upravo su te dame dokaz kako novac ne kupuje stil!

S druge strane, postoje one, koje bez obzira na svo bogatstvo i slavu naprosto ne mogu složiti dobru kombinaciju.  Međutim, kad su se prije nekoliko dana na Internetu pojavile paparazzi fotke Jessice Simpson, nismo mogli, a da se ne upitamo “gdje je nestao stil?”.

Jessica Simpson godinama je poznata kao pjevačica upitnih modnih odabira, a njen napadni stil oblačenje gotovo uvijek obilježava izrazito dubok dekolte, kratka suknja i uzorci! Ovoga puta svilenu “haljinu”, koja je ustvari oskudnija od većine spavaćica, iskombinirala je uz čizme iznad koljena i torbu veličine putne avionske prtljage.

 | Autor: SplashJessica Simpson

Mariah Carey definitivno je jedna od prvih koje nam padnu na pamet kad govorimo o ženama s lošim modnim ukusom. Prava je šteta (s obzirom na ogroman muzički talent ove pjevačke dive!) da većinu vremena izgleda kao da vikendom pjeva po kafanama.

Mariah je zbog svojih modnih kombinacija često bila javno prozivana po američkim tabloidima i već je godinama na listi najlošije obučenih žena svijeta. Mariah voli šljokice, voli prozirne najlonke, voli bliješteći nakit, vrtoglavo visoke platforme, a najviše voli to sve skupa zajedno…

 | Autor: SplashMariah Carey

Još jedna američka pjevačica koja često šokira svojim lošim modnim izborom je i Demi Lovato. I ne, ovo nisu outfiti za nastupe – ovo je Demi nosila na muzičke evente. Demi voli prozirno, šljokasto, cropped majice i suludo visoke platforme. Iako je već nekoliko puta javno rekla kako “ne mari za modne kritike”, od ove predivne mlade cure zaista u budućnosti očekujemo mnogo više!

 | Autor: SplashDemi Lovato

I za kraj, Ke$ha… Američka pjevačica nikad se nije sastala sa stilom, a bez obzira na to radi li se o paparazzi fotkama ili glamuroznim eventima, uvijek se nekako nađe na listi najgore obučenih. Ne znamo kako bi tačno opisali stil mlade pjevačice, jer je baš… Svakakav!

 | Autor: SplashKe$ha

Zaključak? Stvarno nije klišej kada kažemo da nekim zvijezdama novac nikada neće moći kupiti stil, prenosi miss7.

Pročitajte još