Marcela Temer, prva dama Brazila: Skočila u jezero kako bi spasila svog ljubimca

Piše: Redakcija

Marcela Temer, prva dama Brazila, bez razmišljanja je obučena skočila u jezero ispred predsjedničke palače kako bi spasila svog psa. Sve to rezultiralo je nizom posprdnih komentara i šala na račun njenog nepopularnog supruga na društvenim mrežama.

Marcela i Michel Temer

Dok je sa sinom prva dama Brazila šetala parkom, njen pas, Jack Russellimena Picoly završio je u jezeru. Vidjevši ga kako se muči, nastojeći se održati na površini, bivša tridesetčeverogodišnja kraljica ljepote, MarcelaTemer, u odjeći se bez razmišljanja bacila za njim u jezero.

https://www.instagram.com/p/BYg4DFnAcmy/?utm_source=ig_embed

Incident se dogodio 22. aprila, no o njemu su novine izvijestile tek sada, a zbog cijelog događaja, momentalno je postao predmet zabave i šala među korisnicima društvenih mreža. 77-godišnji Michel Temer jedan je od najomraženijih predsjednika koje je Brazil ikada imao, pa je lijevo orijentirani bloger Leonardo Stoppa napisao da je Marcela Temer psa spasila jer je ‘on jedini preostali Temerov pristaša’, piše Hina.

 

Na meti kritika, predsjednik Brazila je  i zbog toga što je od svoje mlade supruge stariji 43 godine. Zbog svega što se dogodilo, navodno je agent iz osiguranja, koji je odbio pomoći psu u nevolji, dobio otkaz.

https://www.instagram.com/p/BfyzcAlD-vn/?utm_source=ig_embed

Pročitajte još