Bivši zatvorenik i nasljednica modnog carstva dobili sina

Piše: Redakcija

Jerremy Mix kojeg svijet pamti kao najzgodnijeg zatvorenika i njegova izabranica, nasljednica modnog carstva Top Shop, Chloe Green dobili su ove sedmice sina Jaydena.

-Sretni smo što možemo obznaniti da je rođen naš prekrasni dječak Jayden Meeks-Green – napisali su na sretni roditelji na Instagramu uz objavljenu fotografiju dječakovih ručica.

Jerremy i Chloe: Mnogi su vjerovali da će njihova veza trajati tek jedno ljeto

Ovom viješću, par je demantirao sve zle jezike da njihova veza neće uspjeti. Osim što je uspio osvojiti srce mlade nasljednice, čini se da je Jerremy uspio šarmirati i njene bogate roditelje: majku Tinu i oca sira Philipa Greena, čija Arcadia fashion grupacija vrijedi 3,8 milijardi funti. Roditelji su na početku veze, pišu britanski mediji, navodno, igrali na provjerenu kartu, podržat će kćerkinu vezu, o kojoj se mnogo govori u bogataškim krugovima, i nadati da će se brzo zasititi sadašnjeg partnera, braniti joj neće, jer će je time još više gurnuti u njegovo naručje. Neki izvori tvrde da je Chloe miljenica svoga oca, koji kćerki ispunjava svaku želju, jer mu je njena sreća uvijek na prvom mjestu. Da im taktika i nije bila naročita, potvrdio je dolazak njihovog sina na svijet. Jerremy i Chloe su sretniji i zaljubljeniji nego ikad.

Sretni roditelji su na Instagramu objavili vijest da su dobili sina

Podsjećamo, Jeremy Meeks je pod medijsku lupu dospio prije četiri godine, kada je policija objavila fotografiju njegovog hapšenja u Americi. Fotografija je za kratko vrijeme prikupila 75.000 likeova, 20.000 komentara i 10.000 dijeljenja na društvenim mrežama, pa je tako Jerremy dobio nadimak “hot felon” ili (zgodni zločinac). Ovaj 33-godišnjak je, također, zbog svoje kriminalne prošlosti imao i nadimak Plavooki bandit.

U junu 2014. godine je optužen za posjedovanje neovlaštenog poluautomatskog oružja, prije toga završio je na sudu zbog otpora hapšenju, nemarne vožnje i krađe identiteta. Dva dana nakon hapšenja, njegova kaucija je podignuta na 780.000 funti. Majka Katherine Angier odlučila je iskoristiti Jeremyjevu viralnu slavu pa je putem GoFundMe stranice pokrenula prikupljanje novca za njegovo puštanje. Prije ovih prekršaja, Jeremy je, 2002. godine, odslužio dvije godine zatvora zbog krađe robe u vrijednosti od 230 funti.

Jeremy pažnju privlači i svojim tetovažama; istetovirana suza ispod lijevog oka simbolizira, prema zatvorskim pričama, smrt člana bande, dok još jedna boja na desnoj podlaktici prikazuje riječ “Crips” – ime zloglasne LA bande uključene u stotine ubistava i dilanja droga. Momak rođen i odrastao u Stocktonu u Californiji, imao je poptuno drugačije djetinjstvo od Chloe. Majka mu je, pišu inozemni mediji, bila heroinska ovisnica, otac vrijeme provodio po zatvorima, što je njegov život učinilo teškim i odvelo ga u kriminal.

No, sva ova teška priča sada je iza Jeremyja. On danas živi u dvorcu, vozi skupe automobile i uživa u ljubavi. To što je policijski odjel iz Stocktona, nakon što ga je uhapsio, objavio njegovu fotografiju na Facebooku, čini se da je najbolja stvar koja se mogla desiti u životu ovog 34-godišnjaka. Viralna slava će ga nakon što je odslužio dvogodišnju kaznu, dovesti u svijet modelinga, a svijet modelinga na jedan od partyja Cannes Film Festivala, gdje će i upoznati 26-godišnju Chloe Green.

Par na gala zabavi princa Alberta od Monaca

Činjenica da je oženjen, te da ga u Americi čekaju supruga Melissa i njihova djeca (Jeremy je biološki otac jednog njenog djeteta, Jeremyja Meeksa Jr-a., i očuh njeno dvoje djece), nije ga spriječila da provede romantične trenutke s Chloe na jahti koja je krstarila Mediteranom.Kada je ove fotografije vidjela u medijima, Melissa nije krila tugu, razmišljajući čak da prevaru i oprosti, hvaleći Jeremyja kao dobrog muža i oca. Međutim, njihov osmogodišnji brak je sudski okončan u ljeto 2016. godine. Da li su Chloe i Jerremy nakon rođenja sina spremni za brak, još uvijek ne otkrivaju.

Pročitajte još