Kraljevski baby boom!

Piše: Redakcija

Još nekoliko novih pripadnika plave krvi u Evropi bit će rođeno tokom naredna tri mjeseca. No, čini se da se s najvećim nestrpljenjem iščekuje prinova u monegaškoj kraljevskoj porodici. Naime, lijepa Charlotte Casiraghi, kćerka princeze Caroline i unuka lijepe Grace Kelly, prvi put će postati mama. Charlotte bi se trebala poroditi već do Božića. Bit će to najljepši božićni poklon u Monegaškoj kraljevini. Bebin otac je Charlottin partner Gad Elmaleh, poznati francuski glumac i komičar. Javnost najviše zanima hoće li beba naslijediti maminu ljepotu, kojom svakog plijeni. Iako se ne bavi modelingom, Charlotte je već nekoliko godina zaštitno lice italijanske modne kuće “Gucci”, odnosno njihove posebne sportske linije namijenjene jahačima.

The Cheltenham Festival - Day 1

Mali britanski princ George uskoro će dobiti druga za igranje, kada se njegova tetka Zara Phillips porodi oko Nove godine. Osim što će George dobiti nećaka, tako će i kraljica Elizabeth četvrti put postati prabaka.

princess madeleine trudna

I, posljednja, ali ništa manje bitna buduća mama, jeste švedska princeza Madeleine. Šveđani s velikom radošću iščekuju rođenje novog člana kraljevske porodice, a Madeleinin termin za porođaj je 25. februar. U drugom stanju ostala je već na medenom mjesecu, na koji je otputovala odmah nakon glamuroznog švedskog vjenčanja. Njen suprug, američki biznismen Chris O’Neill, podjednako je uzbuđen zbog rođenja bebe i svojoj je supruzi velika podrška. Nerijetko ih prolaznici susreću u šetnjama njujorškim Central parkom. Iako trenutno žive u Americi, razmišljaju da se s dolaskom prinove presele u Švedsku.

 

 

Pročitajte još