Kevin Bacon u braku je već 29 godina, u čemu je njegova tajna?

Piše: Redakcija

Holivudski brakovi uglavnom uvijek podižu mnogo prašine i u većini se slučajeva na kraju raspadnu. Ipak, postoje određene slavne osobe čiji su odnosi uspjeli preživjeti sve uspone i padove i težinu slave te ostati zajedno i nakon mnogo godina.

Kevin Bacon, poznati holivudski glumac, u braku je već 29 godina sa Kyrom Sedgwick, također glumicom.

Vjenčali su se davne 1988. godine i imaju dvoje djece, sina Travisa (28) i kćerku Susie (25). Kevin je prilikom obilježavanja 29 godišnjice braka na svom Instagram profilu objavio njihove zajedničke fotografije iz devedesetih i napisao kako je Kyra ljubav njegova života.

Njihov je brak stabilan već skoro tri desetljeća, a jednm je prilikom Bacon otkrio kako je njihov odnos pomalo lud, ali da uporno rade na njemu svaki dan. Priznao je i kako je aktivan seksualni život tajna uspješnog braka.

I Kevin i Kyra tvrde kako su i nakon 30 zajedničkih godina strast, požuda i međusobno divljenje i dalje prisutni između njih dvoje.

Glumac koji će uskoro proslaviti svoj 60. rođendan tvrdi kako se danas osjeća energičnije nego ikad.

– Ne osjećam se staro i ne mislim usporiti. Želim igrati golf. Sada puno više brinem o sebi nego kao što sam brinuo dok sam bio mlad. Mnogo sam toga naučio o zdravlju, hrani, vježbanju, meditaciji, relaksaciji i svim tim stvarima. Prije sam brinuo samo o karijeri, a sada više razmišljam o tome kakav ću svijet ostaviti svojoj djeci. Porodica mi je oduvijek bila na prvom mjestu – otkrio je poznati glumac.

Za brak tvrdi da ne mora biti težak posao, iako treba njegovati odnos. Uvijek će biti uspona i padova, ponekad će vas partner iritirati ili će se pojaviti određeni problem koji će narušiti odnos. Važno je zasukati rukave i suočiti se s problemima koji vam se nađu na putu, kazao je Bacon.

– Kad idem na posao, onda radim. Kad dođem kući i imam večeru sa svojom ženom, to nije posao. Mi uistinu uživamo u zajedničkim trenucima.

Glumac je otkrio i kako ga u posljednje vrijeme zanima hipnoza koja mu je pomogla kod problema s nesanicom.

– Hipnoza je fascinantna i moćna stvar – u smislu zdravlja, spavanja i relaksacije, ali također i u smislu pronalaska sreće i unutarnjeg mira, prenosi zena.hr.

View this post on Instagram

Happy day to my life love @kikkosedg #29years

A post shared by Kevin Bacon (@kevinbacon) on

Pročitajte još