Natalie Portman: Jedan od rijetkih izlazaka sa suprugom

Piše: Redakcija

Dan ispunjen osmijehom – tako je Natalie Portman opisala svoju posjetu Disneylandu, a za njen osmijeh, osim zabavnog parka, zaslužna su bila i njena djeca, ali i suprug s kojim je se rijetko može vidjeti u javnosti.

Oskarovka je cijelu svoju porodicu povela u zabavni park u Kaliforniji: sedmogodišnji sin Aleph upijao je svaki detalj u Disneylandu, dok 16-mjesečnoj Amaliji neće mnogo toga ostati u sjećanju. Ipak, za Natalie Portman je to bio poseban dan jer se u Disneylandu družila sa svojim “prijateljima” iz daleke Galaksije. Naime, oskarovka je poznata po svojim ulogama u filmskim hitovima kao što su “V for Vendetta”, “Black Swan” i “Thor”, ali jedna od najupečatljivijih uloga bila joj je ona u filmu “Star Wars” Georgea Lucasa u kojem je utjelovila kraljicu Amidalu pa nije čudno da je po parku tražila atrakcije posvećene upravo tom filmu.

Natalie Portman fotografirala se sa svojom kćerkom uz jednog od Stormtroopera, a cijela porodica uživala je gledajući Darth Vadera s kojim je njen sedmogodišnjak odmjerio snage u borbi sa svjetlosnim mačevima.

37-godišnja glumica uprkos trudnoći i rođenju drugog djeteta u posljednje dvije godine nije nimalo posustala kada su u pitanju novi projekti, ali je bila posvećena isključivo njima pa je se rijetko moglo vidjeti na događanjima, a još rjeđe sa suprugom Benjaminom Millepiedom (41) s kojim će ovog ljeta proslaviti šestu godišnjicu braka.

– Upoznala sam ga na snimanju filma „Black Swan“ pa mi se sada to čini idealan projekt u svakom pogledu. On me podučavao plesanju i sve je bilo jako romantično, ali nije bila ljubav na prvi pogled – izjavila je nedavno Natalie Portman koju fotografi često uhvate u šetnji s djecom.

Pročitajte još