Michelle Williams potražila pomoć u psihijatrijskoj bolnici

Piše: Redakcija

Bivša članica ženskog pjevačkog sastava Destiny’s Child, Michelle Williams, prijavila se u psihijatrijsku bolnicu u Los Angelesu zbog problema s depresijom

– Odlučila sam se posvetiti povećanju svijesti o mentalnom zdravlju i poticanju ljudi da prepoznaju kada je vrijeme potražiti stručnu pomoć i podršku onih koji te vole i koji brinu za tvoje zdravlje – rekla je Michelle u jednom intervjuu. 

– Danas ovdje ponosno, sretnije i zdravije stojim kao neko ko će uvijek pokušati biti primjer i zastupati sve one kojima je potrebna pomoć – dodala je. 

Williams je još prošle godine izjavila kako je patila od depresije od trinaeste do petnaeste godine, samo što tada nije znala kako nazvati taj osjećaj. U showu “The Talk” je podijelila kako se osjećala tužno kada se nalazila na vrhuncu svoje karijere. Pitala se kako je moguće da se nalazi u jednoj od najpoznatijih ženskih pop grupa zajedno s Beyonce i Kelly Rowland, a pati od depresije.  

Beyonceina majka Tina Knowles poslala joj je poruku podrške u kojoj je napisala kako je ponosna na nju i njenu  nesebičnu podršku svima onima koji se bore s problemom depresije.

– Ako promijenite svoje stanje uma, možete promijeniti i svoj život – zaključila je Michelle. 

Pročitajte još