Lilly Becker: Boris i ja nismo se igrali tenisa

Piše: Redakcija

Boris Becker najveća je njemačka zvijezda i sve što ima veze s njim i njegovim životom izaziva veliku pažnju javnosti u ovoj zemlji. O Beckeru se sve zna, no njegova „još – uvijek-supruga“ Lilly i dalje je pomalo tajnovita i ima još ponešto za reći. Da je zaista tako, pokazale je nedavno i sama Lilly kada je sa fanovima razgovarala putem Instagrama chata. Na pitanja o tenisu, donjem rublju i ljubavi, Lilly je odgovarala vrlo opušteno i sa simpatičnom dozom humora.

-Da, ja vjerujem u ljubav na prvi pogled. To sam u životu doživjela. To je veza koja se jednostavno desi. Uvijek slijedi svoje srce – napisala je ona.

Fanove je zanimalo  i koliko je tenis bio važan u porodici Becker. Iako je Boris veliko ime „bijelog sporta“, nekada igrač, danas trener i TV komentator, Lilly nikada nije bila previše uključena u njegov teniski život.

-Ja imam i drugih kvaliteta u životu, nego što su to teniske loptice…Boris i ja nikada nismo igrali tenis – rekla je ona.

Lilly i Boris Becker u maju ove godine objavili su kraj svog devetogodišnjeg braka. Kako saznaju njemački mediji, Beckerova supruga ovih dana napušta njihov luksuzni dom u Londonu, te da će preseliti u trosoban stan u elitnom kvartu Wimbledon.

Pročitajte još