Lana Jurčević oštro osudila hrvatski turizam

Piše: Redakcija

Pjevačica Lana Jurčević oštro je osudila hrvatski turizam. Jedna je od rijetkih koja je na odmor otišla nezadovoljna, ali s njom su se i mnogi poistovjetili kada je riječ o ovom problemu. Naime, Lana je odlučila otići na more i sa sobom povesti svog psa, međutim ono što se dogodilo mnogo je razljutilo Lanu. Vlasnici hotela koje je pokušala rezervirati nisu dopuštali da njen ljubimac boravi s njom u apartmanu. Lana je nakon ovog događaja, oštro osudila hrvatski turizam i hitelijerstvo putem Instagram profila.

– Želim izraziti svoju frustriranost smještajima i hotelima u Hrvatskoj. Ne znam kako je po Balkanu, ali ne daju mi da dovedem psa. Šta bih ja sad trebala, izbaciti psa iz kuće i otići obaviti šta imam za obaviti? Ljudi idu na godišnje odmore, šta bih ja trebala sa psom? – napisala je Lana na svom Instagram profilu.

Tri dana nije mogla naći smještaj za sebe i svog ljubimca.

– Moj pas ima četiri kile i ne smrdi i ne pušta dlake za razliku od mene koja puštam dlake, ne smrdim i imam 60 kila više. Gdje god sam po svijetu putovala, psa maltene u bolnicu puštaju, karikiram, a u Hrvatskoj ne možeš platiti ni 300 eura za nešto pa da te puste sa psom. Kad putuješ pa hodaš po benzinskim postajama i zapišanim i zas*anim WC-ima pa hodaš ljudima po hotelima i sobama, to je sve u redu, ali pas ne – napisala je Lana.

Pročitajte još