Cristiano Ronaldo i lijepa Georgina Rodriguez: Oni su dokaz da ljubav čini čuda

Piše: Redakcija

U decembru 2016. bilo je jasno da su Cristiano Ronaldo i lijepa Georgina Rodriguez, a ni oni sami nisu krili svoju sreću. Imala je 22 godine, on je imao deset godina više. Bili su mladi, sretni i nije bilo razloga da to cijeli svijet ne zna. Ipak, najvažnije od svega: Georgina je zavela jednog od najpoznatijih fudbalera svijeta.

Bilo da su na “crvenom tepihu” ili bilo gdje drugo, lijepa brineta je vrlo brzo postala stub života najveće zvijezde Real Madrida.

– Mi smo veoma slično. Imamo prelijepu vezu i kada je on blizu mene, osjećam da imam sve. Osjećam se voljeno – rekla je ona novinarima u decembru prošle godine, mjesec dana nakon što je rodila kćerku.

Čim je između njih planula ljubav, Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo imali su na umu samo jedno. Silno su željeli stvoriti porodicu. U julu 2017. mjesec dana nakon što su javno potvrdili svoju vezu, portugalski fudbaler objavio je da je njegova djevojka u drugom stanju. Mala Ana Martina na svijet je došla 12. novembra prošle godine, a u mjesecima dok se čekalo da ona dođe na svijet, Ronaldo je javno grlio trudnički stomak svoje djevojke.

Samo dva dana nakon što je na svijet donijela djevojčicu, Georgina se potrudila da sa svijetom podijeli dio svoje sreće, ponosno pokazavaši fotografiju bebe. Iako je Ana Martina njena prva beba, Georgina se i ranije brinula o troje Ronaldove male djece. Danas su Ronaldo, Cristiano Junior, blizanci Eva, Mateo, mala Ana Martina i mama Georgina, sretno su i složno pleme.

Pročitajte još