Novosti

Jägermeister party tramvaj: Nova dimenzija partijanja

Nezaboravne uspomene, nesvakidašnja zabava i mnogo pozitivne energije obilježili su najužurbaniju sedmicu u glavnom gradu BiH. Odavno je sinonim za pomjeranje granica kada je party u pitanju, a prošle sedmice Jägermeister Sarajevu je donio novu dimenziju zabave – party na šinama koji nije stao tokom cijele festivalske sedmice.

Jägermeister Party tramvaj, za koje se danima tražila karta više, Sarajlijama i prijateljima grada, otkrio je novi vizuelni identitet brenda, zlatno zelene boje, ponudio nesvakidašnji vid zabave i naravno vrele augustovske noći ohladio savršeno ledenim shotovima.

Hip hop trojac Frenkie, Kontra i Indigo, energičnim nastupom koji se nastavio i u samom tramvaju pokrenuli su party na šinama. Vrhunska ekipa DJ-eva rasplesala je publiku tokom sedmice, a „pokretni“ party dosegao je vrhunac nastupom Marka Milićevića, poznatog kao Gramophondzie. Tvorac hitova „Why don't you“, „Out of my head“ i mnogih drugih, začinio je kraj festivala vrhunskim setovima i odličnom energijom.

 

Pratite nas na društvenim mrežama