Horoskopski znakovi i ljubavne avanture

Piše: Redakcija

Ovan

Lak ste plijen za iskusne šarmere i zavodnice, reagujete spontano, nagonski na erotski zov avanture. Prilike za flert vrebaju sa svih strana, to može biti mlada, ljupka kolegica ili onaj zgodni komšija koji ne skida pogled s vas. Grižnju savjesti prema stalnom partneru, osjetite kada već sve prođe.

Bik

Iako ste vi teško osvojiva tvrđava, onaj ko se dobro pomuči oko vas, može vas zavesti. Šanse mu rastu, ako je uporan, nježan i obasipa vas poklonima, bombonjerama i cvijećem, ako je pored vas kada vam je potrebna podrška. Ako vas mazi i ljubi satima, bez prestanka, nećete toliko misliti na stalnog partnera.

Blizanci

Vas je lako zavesti, to uvijek priželjkujete, jer bez flerta i avanture, život vam nije dovoljno zanimljiv. Čak i onda kada se zaklinjete na vjernost stalnom partneru, velike su šanse da ćete “pasti” na nečiji šarm. Možda baš onda kada vas onaj galantni kolega ili dugonoga, brbljiva kolegica pozove na kavu.

Rak

Iako ste odani, maštate o avanturi i grijehu, naročito ako vas stalni partner zapostavlja. Lagana muzika, opuštena atmosfera, iskusni udvarač koji ništa ne prepušta slučaju, vuku vas u avanturu, iz koje uvijek izlazite još snažniji. Za svaki slučaj, ostajete u kontaktu s osvajačem ili fatalnom zavodnicom.

Lav

Iako ste vrlo temperamentni, ne skrećete tek tako s pravog puta. Da bi vas neko osvojio, mora vam pružiti mnogo više od stalnog partnera. Jer, za “kraljicu” ili “princa”, treba dobro da se potrudi. Tek kada se uvjerite da je “žrtva prinijeta”, udvarač se može nadati tajnom erotskom sastanku s vama.

Djevica

Vi ste tvrd orah koji nije lako slomiti. Vaš urođeni smisao za realnost sprečava vas da uletite u nepromišljenu avanturu. Međutim, i taj vaš “stegnuti” eros, jednom može popustiti, i vi se tada prepuštate uživanju … možda s onom nasmijanom, romantičnom kolegicom ili šarmantnim, duhovitim kolegom.

Vaga

Volite da vas dugo osvajaju, šarmiraju, “lome” se oko vas … Ipak, šarmantnom kavaljeri lijepih manira, teško možete odoljeti. Ako je diskretan i strastven, rođen je za romansu s vama. Iako uživate u vječitoj igri zavođenja i predavanja, stalnog partnera, ipak ne ispuštate ni iz vida, a ni iz ruku.

Škorpija

Vi, uvijek, pa i u ljubavi igrati na sve ili ništa. I volite kada se neko bori za vas! Odolijevate čak i dugotrajnom udvaranju onog zgodnog tipa koji vas uvijek guta pogledom u liftu. Ako imalo sumnjate u partnericinu vjernost, bez grižnje savjesti, prepuštate se susjedi iz prizemlja, svojoj tajnoj erotskoj opsesiji.

Strijelac

Kao što riba ne može bez vode, tako ni vi ne možete bez slobode, naročito kada ste zauzeti. Vaš vatreni temperament i topla, erotska priroda, kod mnogih bude želju da vam se približe. Uživate u flertovanju i avanturama, kada se udvarači trude oko vas ili vam koleginica pogledom jasno daje do znanja da vas želi.

Jarac

Skloni ste avanturama, ali u mašti. Ipak, vaši snovi ponekad postaju stvarnost. Onaj tko uspije vas fascinira svojim profesionalnim uspjesima i društvenim statusom, ima više šansi da vas osvoji. Ali, to nije dovoljno. Više od romanse, priželjkujete srodnu dušu, nekoga ko ćeda vam imponuje ali i da vas razumije.

Vodolija

Vi, najčešće, “padate” na prvi dojam, fizički izgled, naročito ako ste muškarac. Neobavezna avantura vas privlači, tako uvijek zadržavate ono što vam je najvažnije, ličnu slobodu. Ako ste dama, ponekad je dovoljan prijateljski smiješak i ćaskanje o zajedničkim temama, pa da bezazleno flertovanje preraste u nešto više.

Ribe

Vi ne možete živjeti bez ljubavi i onih pogleda koji sve govore. Avanture su za vas, samo, bijeg od surovog svijeta koji vas plaši. Vaš topao, iskren pristup i iskre u vašim očima mogu raspale erotski žar kod više udvarača. Vas može osvojiti samo netko kao vi, kome nikada nije dosta nježnosti i ljubavi.

Pročitajte još