O čemu su razgovarali: Prvi susret princa Harryja i Kate Middleton nakon intervjua kod Oprah

Piše: Redakcija

Nakon današnje kraljevske sahrane princa Philipa posebnu pažnju privukao je jedan susret. Princ Harry, naime, viđen je kako razgovara s Kate Middleton na sahrani svog djeda Philipha, prvi put nakon što je odstupio od kraljevske porodice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag)


Ovo je prvi susret nakon intervjua koji su  Harry i Meghan dali Oprah Winfrey. Njih dvoje su zajedno krenuli do dvorca Windsor, a pridružio im se i princ William, koji je viđen u razgovoru s bratom. Automobili su čekali da kraljevsku porodicu prevezu natrag u dvorac.

Poznato je da između Williama i Harryja već neko vrijeme su zategnuti odnosi, ali danas su se ponovo okupili i ostavili po strani sve ,dok su se posljednji put opraštali od djeda.

Princ Philip, vojvoda od Edinburgha i suprug britanske kraljice Elizabete II., pokopan je danas u kraljevsku kriptu dvorca Windsor. Sprovod je bio u porodičnom  krugu zbog ograničenja uvedenih u okviru borbe protiv Corona virusa. Philip, koji je u braku s kraljicom proveo 73 godine, umro je 9. aprila u dobi od 99 godina, nakon što je u bolnici proveo mjesec dana zbog srčanih problema i infekcije.

Izvor:hellomagazine.com

(Dž.S.)

Pročitajte još