Lijepa bh. voditeljica ponovo u bolnici: Ohrabrena podrškom prijatelja

Piše: Redakcija

Voditeljica Ika Ferrer-Gotić 7. septembra je podijelila vijest na Twitteru da je nakon dvije godine ponovo završila na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS).

– Drugi put u bolnici za isto kao i prije dvije godine. Dolazim otvorenog uma. Spremna na sve. Jer, čovjek ima mnogo želja, a kada je bolestan, samo jednu. Ja dvije. Da su mi i djeca zdrava. I got this – napisala je Ika u prvoj objavi iz bolnice.

No, uprkos teškoj situaciji, zahvalna je prijateljima koji joj pišu i šalju brojne poruke podrške.

– Samo u ovakvim situacijama čovjek uvidi ko su pravi prijatelji. I sretna sam, jer nisam znala da vas toliko ima. Hvala svima vama koji svaki dan pitate kako sam, nasmijavate me, zabavljate dok su minute postale sati. Dobro sam, paze me i jedva čekam da vas zagrlim – napisala je na Twitteru.

Podsjećamo, krajem 2018. godine, novinarka Ika Ferrer Gotić kolabirala je i završila na Neurološkom odjelu Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu. Tada je za „Dnevni avaz“ kazala da su je spasili kolektiv N1 televizije i brza reakcija Hitne pomoći.

– Sve se desilo na poslu. Osjetila sam da mi je počela trnuti desna strana glave još tokom vijesti u jutarnjem živom programu, ali sam izgurala do kraja, otrčala do redakcije i srušila se. Moje kolege odmah su reagirale i Hitna je stigla vrlo brzo. Divan kolektiv! Znali su bez panike šta i kako da urade.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti