Nataši Bekvalac danas je 40, pripremila je pravi spektakl

Piše: Redakcija

Nataši Bekvalac danas je 40. rođendan. Na svom Instagram profilu sinoć je potvrdila da priprema veliki spektakl tim povodom.

-Meni je rođendan! Zato vam za moj četrdeseti rođus poklanjam S.O.S. ZA LJUBAV ŠOU! Napravljen od snova, maštanja i istinitih priča… Začinjen smijehom, srećom, tugama, suzama i ranama… Ovo je koncert o ljubavi i slobodi… ovo je koncert o usponima, padovima izgubljenim bitkama i Pirovim pobjedama… uživajte …i budite mi dobro – objavila je sinoć.

Uslijedile su brojne čestitke. “Četrdesete su nevjerovatne godine! Trebalo bi da budeš ponosna na ono što si postigla do sada, i da u isto vreme znaš da ćeš postići još mnogo toga! Srećan ti rođendan, draga Nataša! Volim te!!!!!!!” , napisala joj je izvjesna Aleksandra.

Kako pišu, srbijanski mediji, novosadska pop zvijezda, iako nije veliki pobornik proslave svojih rođendana, koje je do sada slavila u krugu porodice i prijatelja, ovog puta oprganizira žurku pod vedrim nebom i bit će pompezna te sa brojem zvanica tačno onoliko koliko godina puni.

Nataša sa kćerkama

 

Kako saznaje „Blic“, pjevačica će upriličiti veliku žurku na imanju u Čeneju, a pripreme su nedavno počele.

– Nataša nije neko ko pretjerano voli da slavi rođendane, te je prethodnih godina uglavnom pravila večere gdje bi okupila njoj drage ljude. No, ove godine zbog jubileja jer puni 40 godina riješila je da napravi veliki parti o kakvom je oduvijek maštala. Sestre su joj odmah priskočile u pomoć oko organizacije čitavog slavlja, a na Nataši je da izabere koju kreaciju će ponijeti na svom raskošnom slavlju. Kako je planirala, ona će pozvati veliki broj prijatelja kako pripadnike jet-seta, tako i njene dugogodišnje prijatelje koji nisu poznati, ali i porodicu i rođake. Bit će tačno 40 gostiju, koliko slavljenica puni godina. Također, slavlju će prisustvovati njene ćerke Katja i Hana. Zamisao joj je da imanje u Čeneju, gdje ima veliko travnato dvorište, dekorira kao ljetnju žurku na otvorenom. Uveliko traju pripreme za dekoraciju i osmišljavanje rođendanske torte koja će biti na nekoliko spratova – objasnio je izvor “Blica” upućen u čitavu priču.

– Svim gostima će biti naznačeno da je dres kod bijelo, tačnije žurka u bijelom. Prvi dio večeri gosti će uživati u muzici Natašine koleginice, a potom će di-džej puštati omiljene strane hitove pevačice. Njoj je jedina želja da se te večeri svi lijepo provedu i da uživaju u slavlju, a ono što priželjkuje da joj se ostvari u narednim godinama zamislit će tačno u ponoć kada će oduvati svećice sa rođendanske torte – dodao je.

Nataša je, komentirajući zbog čega se odlučila da pravi glamurozan parti. Rekla da su je tako njeni “ljudi pogurali”.

– Jedan drug mi je rekao da, kako budem proslavila 40. rođenadan, tako će mi izgledati ostatak života i zbog toga imam ozbiljnu organizaciju. Bit će pozvano 40 mojih najbližih i imaćemo jedan jako interesantan white party – izjavila je novosadska Barbika.

Ona je nedavno bila i na rođendanskoj proslavi Jelene Karleuše te joj čestitala i putem Instagrama.

Inače, Bekvalac je ovih dana u žiži javnosti i nakon što je podržala inicijativu da se usvoji zakon o istopolnim zajednicama u Srbiji.

Pjevačica ističe da je družeći se sa pripadnicima LGBT zajednice shvatila koliko su zapravo njihova ljudska prava ugrožena, iako o tome mnogi nemaju svijest budući da nemaju dodir sa tim.

Na pitanje novinara kako bi reagirala da jednog dana jedna od njenih ćerki dovede djevojku umesto momka u porodični dom, Bekvalac je rekla:

– Svaka majka će me razumjeti kada kažem da mi je važno samo da djeca budu sretna. Jedino ako su moje kćerke sretne i ja sam sretna. Ne znam šta bi trebalo da uradim, da se odreknem svog djeteta? Nikada!

Za medije je ispričala da je njena starija ćerka svojevremeno doživela neprijatnu situaciju sa vršnjacima upravo zbog činjenice da joj se mama druži sa pripadnicima LGBT zajednice.

View this post on Instagram

Volim te❤#hana❤

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

– Rekli su joj da joj se mama “druži sa p*********a”. Ona je to tako dobro odbranila i objasnila im da nije lijepo da pričaju ružno o drugim ljudima. Jako sam ponosna na nju – izjavila je Bekvalac.

Pročitajte još