Fatalni zavodnik uvlačio stomak na plaži sa 17 godina mlađom izabranicom

Piše: Redakcija

Jona Hamma svijet najviše pamti po ulozi u nekad popularnj seriji “Momci s Madisona”. Osim novaca i slave, ova mu je serija donijela i ljubav sa 17 godina mlađom Annom Osceolom.

Par je sada viđen na plaži u Santa Barbari, a svu pažnju ukrao je markantni glumac koji je u jednom trenutku počeo uvlačiti trbuh kad je spazio paparazze, a fotke su urnebesne. Ne zna se koliko je par tačno zajedno, no prve glasine krenule su 2017. godine.

Ipak, duo je tek ove godine službeno potvrdio vezu. Glumac je prethodno bio u 17 godina dugoj vezi s kolegicom Jennifer Westfeldt koja je njegovo godište, a razlog prekida bila je činjenica da on nije htio imati djecu. Jennifer se tako nije ostvarila u majčinskoj ulozi, iako joj je to bila velika želja.

– Bio bih grozan otac! Gledam svoje prijatelje koji imaju djecu i pomislim: ‘Čovječe, kako uopće stojite na nogama u 6 ujutro, a kamoli radite nešto?’ Ne znam, to mi jednostavno nije važno – jednom je prilikom rekao, no ko zna, možda zbog Anne promijeni mišljenje ili niti ona ne želi potomke. Kako god bilo, o Jonu se neko vrijeme pisalo i zbog njegove obdarenosti koja se mogla vidjeti na nekim fotografijama i u scenama, no on je bio vrlo ljutit kada se o tome pisalo. “Skinite se više”, jednom je prilikom oštro poručio.

Pročitajte još