Kris Jenner optužena za seksualno uznemiravanje

Piše: Redakcija

Bivši zaštitar Marc McWilliams optužio je Kris Jenner (64) za seksualno uznemiravanje, a ona tvrdi da je sve laž. Kris Jenner i njena kćerka Kourtney Kardashian navodno se suočavaju s novom tužbom. Poznati dvojac majke i kćerke za seksualno uznemiravanje optužio je zaštitar MarcMcWilliams koji je za njih radio 2017. godine.

Marc McWilliams angažiran je da pazi na porodicu Kardashian. On tvrdi da se, dok je bio zaposlen kod njih, suočavao sa neželjenim seksualnim ponašanjem Kris Jenner.

U tužbi podnesenoj u Los Angelesu, McWilliams je naveo da ga je Kris navodila na seks dok je 2017. godine kao tjelohranitelj nje i kćerke Kourtney radio za show “Keeping Up With The Kardashians”. Također, optužuje je za neprijateljsku atmosferu na poslu, rasnu i spolnu diskriminaciju.

On tvrdi da je „masirala njegov vrat, ramena, ruke i leđa bez pristanka, stavljala je ruku na njegova bedra i prepone, trljala je zdjelicu o njegova leđa i stražnjicu bez pristanka ili odobrenja“. Također, „izlagala je svoje tijelo na nepristojan i sugestivan način“.

Jennerin advokat Marty Singer žestoko je negirao optužbe u izjavi TMZ-u. Dodao je da je Kris imala vrlo malo kontakzta sa zaštitarom. Nakon što je u više navrata uhvaćen kako spava u svom automobilu dok je bio na poslu, od zaštitarske agencije zatraženo je da više ne dolazi. Godinu kasnije je dobio otkaz.

Sad tuži Jenner navodeći seksualno uznemiravanje i nepravedan raskid saradnje.

– On se nikada nije žalio na Kris svom poslodavcu sve dok nije izmislio ovu smiješnu tvrdnju. Neshvatljivo je da bilo tko može tužiti bilo koga u Americi. Kad Kris i Kourtney dobiju ovu smiješnu, neozbiljnu parnicu, namjeravaju odmah tužiti McWilliamsa i njegove odvjetnike zbog zlonamjernog progona – poručio je Singer.

Pročitajte još