Brend čizama s ulice koji svi volimo

Piše: S. M.

MUST-HAVE ove zime

 

Stil žene više nije u očima muškaraca, već u njenom slobodnom izražaju da bude ono što želi

 

Sunčane i tople dane zamijenile su duge i hladne jesenje noći. S promjenom temperature dolazi do promjene u našem stilu. No, ljudima koji vole sebe i uživaju u mijenjanju garderobe, predstojeći zimski period može postati avantura u kombiniranju raznih modela čizama. Mi smo za vas ovog puta pripremili kožne modele čizama koje su must-have ove sezone.

Trenutna kolekcija za jesen/zimu obuće ispunjena je čizmama izrađenim od prave kože, što znači da često izgledaju nevjerovatno. Odlučili smo se  za elegantne, minimalističke stilove i svevremenske boje, tako da one mogu ostati s vama tokom narednih sezona. To je model koji danas možete vidjeti kod brojnih poznatih dama i mladih influencerica.

Žene odabiru model prema svom ukusu, bez ograničavanja mašte. Ako visoke čizme nisu udobne za svakodnevno nošenje, slobodni ste da za sebe odaberete jednostavne ili elegantne čizme s detaljima krzna, kože ili čipke, koje su udobne. Zimska vrsta obuće odavno je prilagođena hladnoći i off-roadu, tako da ove sezone ženama neće biti teško odabrati čizme za svaku priliku.

Modne cipele sezone “jesen-zima” pokazale su povratak ženstvenosti i elegancije, a ujedno ističu slobodu žene i njenu smjelost. Moderni modeli za svačiji ukus bili su prikazani na modnim pistama, odišući  iznenađujuće lijepim dekorima, jednostavnošću stilova i odvažnim nijansama. Stilisti ne ograničavaju žene u odabiru cipela za hladnu sezonu. Oni predlažu da u ormaru koriste nekoliko pari, prikladnih za svaku  priliku. Mnogi proizvođači uzimaju u obzir, ne samo želje klijenata nego i praktičnost, klasiku i udobnost nošenja.

Stil žene više nije u očima muškaraca, već u njenom slobodnom izražaju  da bude baš ono što ona želi. Jer, jednostavnost stila čini vas drugačijom i posebnom.

Pročitajte još