Marija Šerifović pred fanovima zaprijetila majci Verici: Ako izađeš iz kuće, zapalit ću te

Piše: Preuzeti tekst

Srbijanska pjevačica Marija Šerifović u posljednje vrijeme na društvenim mrežama s fanovima redovno dijeli kako provodi dane, kako izgleda njena svakodnevica, ali i stavove koji se nekima sviđaju, a nekima ne. Tako se ovog puta pjevačica osvrnula na trenutnu haotičnu situaciju s Corona virusom, ali i na vlastitu liniju, a nije se libila niti – zaprijetiti majci.

– Dobar dan. Kako ste? Odlučila sam se ne šišati do mog idućeg koncerta koji će, aproksimativno, biti za godinu do dvije – započela je Marija u snimci objavljenoj na Instagram storyju, te potom otkrila kako joj je još jedan u nizu koncerata zbog pandemije- odgođen. Pritom se u svome stilu osvrnula i na sve goru situaciju s Corona virusom.

– Nešto sam razmišljala. Ja ne bih uvela policijski sat, nego neko ratno stanje, na mjesec dana. I onda lijepo tih mjesec dana kupimo krompir, povrće, rižu, konzerve, sve što se može jesti mjesec dana. Nitko neće umrijeti, sve ok, preživjet ćemo. I onda lijepo bude država dobra, pa nam za tih mjesec dana otpiše sve račune i, naravno, kredite. Ili barem pola, pa nam drugu polovicu raspišu na 12 mjesečnih rata. I da već jednom završimo s ovom katastrofom – rekla je Marija, a onda iznenada promijenila temu, ali i nasmijala mnoge.

– Na dijeti sam od jučer, strogoj. Pretjerala sam. U stvari, to je kako bih napravila prostora za Božić, Novu godinu, Svetog Nikolu i sva ostala slavlja – otkrila je pjevačica, koja se potom u snimci obratila i majci Verici.

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bu6EaHilU5Q/

– Gledala sam vijesti, ni u Kragujevcu više nema mjesta. Tako da mama, apeliram, zapravo prijetim ti. Prijetnja je javna, zovi policiju ako želiš – ako izađeš iz kuće, zapalit ću te – zaključila je pjevačica.

Izvor: Story.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti