Urlao, divljao, psovao na radnike: Tajno snimljen Tom Cruise

Piše: Redakcija

FOTO: INShttps://www.instagram.com/p/BiC6IVODUeD/TAGRAM

Za Toma Cruisea se već neko vrijeme priča kako je težak kolega.

Sada je u javnost procurila snimka na kojoj 58-godišnji glumac divlja na setu filma “Nemoguća misija 7”, odnosno urla na zaposlenike jer se nisu pridržavali mjera socijalne distance od dva metra.

Preciznije, britanski tabloid The Sun tvrdi kako ima snimku Tomovog urlanja kojeg je neko očito snimio potajno.

“Razumijete li odgovornost koju imate? Jer ja ću se pozabaviti vašim razlogom. A ako ne možete biti razumni i ne mogu se nositi s vašom logikom, otpušteni ste. Ako vas vidim da to ponovo napravite, više je*eno nećete raditi. Ako bilo ko iz ekipe to napravi opet, gotovo je – i ti, i ti. Da to više nikad niste napravili”, urlao je Tom dok ga je pedesetak članova filmske ekipe zaprepašteno gledalo i slušalo.

“Nemoguća misija” jedna je od najvećih franšiza u Hollywoodu, a posljednji film iz 2018. na svjetskim je blagajnama zaradio više od 791 miliona američkih dolara. Sedmi nastavak bio je i jedan od prvih filmova ove godine čije je snimljeno zaustavljeno zbog pandemije Corona virusa te činjenice da se nekoliko članova ekipe zarazilo virusom COVID-19.

Početkom prosinca krenulo je ponovno snimanje u Londonu, Veneciji i Norveškoj, a Tom je navodno podivljao na zaposlenike jer se boji kako bi snimanje ponovo moglo biti zaustavljeno, dok on u film ulaže puno energije.

“Oni u Hollywoodu rade filmove zbog nas. Mi omogućavamo hiljade poslova drugima, je*em vam majku. Nema isprika. Recite svojim ljudima da će izgubiti kuću ako se ova industrija ‘ugasi’. Nećemo zeznuti snimanje ovog filma. Je li vam to jasno?!”, urlao je nadalje Tom.

Njegov PR tim još uvijek se nije oglasio u vezi incidenta.

Cijelu snimku urlanja pogledajte ovdje.
Izvor: tabloid.rtl

Pročitajte još