Saša Kapor iznenadio izjavom o braku s Nikolinom Kovač

Piše: Preuzeti tekst

Iako se jedno vrijeme šuškalo da se Saša Kapor i Nikolina Kovač razvode, o čemu je i pjevačica javno govorila i priznala da je novu pjesmu napisala upravo u najtežim trenucima braka, on se nedavno našalio na račun njihovog odnosa.

Nikolina i ja smo udaljeni, ona je u Sarajevu sa djecom kod njenih, a jako brzo se vraćam kod nje kako bi izgladili sve naše odnose. Nismo još stavili tačku, zarez je u pitanju našalio se Kapor prilikom gostovanja u jednoj emisiji.

Inače, poznati par krajem novembra proslavio je kćerkici Nikoleti prvi rođendan, nakon čega se njegova supruga uputila za Sarajevo, gdje je dočekala svoj 30. rođendan. Iako su bili razdvojeni, Saša je supruzi uputio najemotivniju čestitku koju je mogla da dobije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli sasa_kapor_official® (@sasa_kapor_official)


Izvor: grand online

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti