Nešto se čudno dešava: Amal se boji da će joj druga žena oteti supruga

Piše: Redakcija

Katie Holmes (42) sretno je zaljubljena u znatno mlađeg italijanskog kuhara Emilia Vitoloa i navodno pripremaju vjenčanje, njen sve bliskiji odnos sa 59-godišnjom hollywoodskom zvijezdom Georgeom Clooneyem počeo je brinuti i izazivati ljubomoru kod Georgeove supruge, 42-godišnje pravnice Amal, i Katienog izabranika, prenosi magazin New Idea.

Katie i George navodno se već neko vrijeme puno dopisuju porukama i razgovaraju na telefon, a to je inicirala Katie, koja silno želi dobiti ulogu u nekom blockbuster filmu s A liste kojom bi oživjela karijeru. Izvor blizak bivšoj supruzi Toma Cruisea otkrio je kako se majka 14-godišnje kćeri Suri nada da joj George može u tome pomoći i osigurati joj ulogu u nekom od svojih filmova, s obzirom na to da je i producent. Njih dvoje su, uostalom, prijatelji već dugo, tvrdi izvor, a George je posebno ‘slab’ na Katie i uvijek bi dao sve da joj pomogne.

Te vijesti nisu dobro sjele Kateinom dečku Emiliu.

-On nije oduševljen jer mu se čini da se događa neka ‘hemija’ između Georgea i Katie. Amal je navikla na napadne žene s velikim umjetnim trepavicama koje nastoje zavesti Georgea, ali Katie je potpuno drugačija i to ju je počelo brinuti -pojasnio je izvor.

Osim što ne postoje nikakvi dokazi o bliskoj vezi Georgea i Katie osim tvrdnji izvora, portal Gossip cop izrazio je sumnju u priču i zbog činjenice da je Katie dovoljno velika zvijezda da si sama osigura ulogu u filmu.

Izvor:Story

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti