Susret Angeline i Elizabete mogao bi izrazito loše utjecati na Meghan

Piše: Preuzeti tekst

Twitter

Kraljica Elizabeta II. ima novi plan kroz koji se želi još više povezati s mladima širom svijeta. Preko poznatih osoba želi saznati što više o problemima koji muče mlade, a prva na njenoj listi koji bi joj mogli pomoći u tome je 45-godišnja holivudska glumica Angelina Jolie.

‘Kraljica okreće svoje prioritete, pogotovo sada kada je odustala od toga da Harry i Meghan čine bilo što važno za nju, unatoč tome što joj je prethodno obećala da će preuzimati omladinske angažmane kao svoju ulogu broj jedan. Impresionirana je Angelininom profesionalnošću i radom za dobrotvorne svrhe, te je zamolila svoje pomoćnike da dogovore sastanak s njom’, izjavio je neimenovani izvor za magazin New Idea.

Angelina je oduvijek poštovala kraljicu’, kaže izvor. Slavna glumica i kraljica Elizabeta prvi put su se sastale 2014. godine kada je kraljica dodijelila Jolie titulu počasne dame, a ponovni susret mogao bi izrazito loše utjecati na ‘odbjeglu’ vojvotkinju od Sussexa, 39-godišnju Meghan Markle koja gotovo godinu dana pokušava dobiti priliku da se sastane s Angelinom. Izvori bliski Markle tvrde kako je Meghan od trenutka kada se preselila u SAD pokušala stupiti u kontakt s holivudskom glumicom i predlagala joj ručak, ali njezini pozivi ostali su neodgovoreni.

Javna je tajna da je Meghan težila da bude poput Angie dugi niz godina’, rekao je izvor za New Idea još u aprilu prošle godine. S druge strane, impresionirana je Angelininom sposobnošću da kombinira profil slavne osobe s humanitarnim pothvatima, baš kao što je to činila Meghanina pokojna punica, princeza Diana.

 

-Meghan toliko poštuje Angie i sve što je postigla na osobnoj i profesionalnoj razini da to graniči s zavidnošću. Ona se čudi kako je Angelina uspjela uravnotežiti uspješnu glumačku karijeru i odgoj šestero djece – kazao je izvor.


‘Angelina se dugo vremena nadala da će pronaći u Los Angelesu nekoga s kim će moći dalje raditi na humanitarnim pothvatima i Meghan joj je, kada je najavila preseljenje u SAD, predstavljala najbolju opciju’. No izgleda kako se stvari ipak nisu odvile onako kako su obje zamislile. Angelina je očito promijenila mišljenje i, umjesto Meghan, izabrala kraljicu.

Twitter

Izvor: Storyhr

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti