Leonardo DiCaprio konačno postaje otac?

Piše: Redakcija

Glumac Leonardo DiCaprio jedan je od najpoželjnijih neženja na svijetu, otkako je stekao svjetsku slavu ulogom u filmu „Titanic“. Tokom karijere promijenio je mnogo djevojaka koje su redom bile mlađe od trideset godina i bavile se modelingom, a iznimka nije ni 23-godišnja Camila Morrone, manekenka s kojom je u vezi od aprila 2018. godine. Čini se kako je njoj navodno pošlo za rukom ono što njenim prethodnicama nije. Dodijelit će glumcu najvažniju ulogu koju će odigrati u životu, ulogu oca?

Naime, magazin “Star” tvrdi da je Camila trudna.

-Camila izgleda vidno zaobljenija u predjelu struka i zrači posebnim sjajem -otkrio je njihov prijatelj koji je želio ostati anoniman.

-Meni to izgleda kao početak trudničkog stomačića. Leonardo i ona se stalno smješkaju jedan drugom kao da skrivaju tajnu’, dodao je.

Također je naglasio kako postoji velika šansa da glumac zaprosi trudnu djevojku, zbog toga što se jako dobro slažu unatoč velikoj razlici u godinama.

Ipak, njihov prijatelj je upozorio kako je Leonardo “supertajnovit” kad je riječ o privatnom životu te da stoga ne očekujemo da će objaviti sretnu vijest na društvenim mrežama. Osim toga, teško je s fotografija razabrati ima li Camilla trudnički trbuščić zbog toga što ih fotografi već dugo nisu ulovili zajedno, a Camila je posljednji put snimljena u novembru prošle godine. No, glumac je navodno sretan zbog činjenice da će postati otac.

Leo je postigao sve što je želio u životu kad je riječ o karijeri. Prirodno mu je da se sad ostvari u ulozi oca’, zaključio je izvor.

Podsjetimo, Leonardova veza s Camilom najduža je od svih veza u kojima je izdržao. Na početku je par bio na meti kritika te su mnogi predviđali kako će i ova veza zvijezde s manekenkom brzo završiti. Vrijeme je pokazalo da su u krivu.

Izvor:Story

 

Priredila: Dž.S.

Pročitajte još