Dan nakon šokantnog intervjua, viđena i Kate

Piše: Redakcija

Dan nakon šokantnog intervjua Harryja i Meghan sa slavnom Oprah, viđena je i Kate Middleton.

U intrervjuu se Meghan dotakla i nje te njihovog odnosa, a priznala je kako ju je rasplakala na dan vjenčanja zbog problema s haljina djevojčica koje su nosile cvijeće. Ipak, naglasila je kako joj se Kate ispričala kasnije te joj donijela cvijeće.

– Ona je dobra osoba. Ispričala se, postupila je kao što bih i ja da sam pogriješila. Ne mogu reći ništa loše o njoj – zaključila je Meghan. Oprah ju je tada upitala je li njihovo prisno druženje na Wimbledonu zaosta bilo takvo ili je sve bila gluma.

 

– Svi su mi poželjeli dobrodošlicu. U protekle četiri godine ništa nije kako izgleda, to sam naučila. Znam da su svi bili zabrinuti kako će nešto izgledati u javnosti, ali niko se nije pitao kako se ja osjećam. Bila sam svugdje, a nisam bila nigdje. Samo su mi govorili da se pritajim, a izašla sam dva puta u četiri mjeseca. Nisam smjela ni na ručak s prijateljima – odgovorila joj je Meghan.

Kate je viđena kako se vozi prema Kensingtonskoj palači i iako je nosila masku, nije mogla sakriti vidno nezadovoljstvo. Kasnije se i Harry oglasio kako bi otkrio u kakvim je odnosu s ocem i bratom, a priznao je kako su odnosi narušeni, no nada se kako će sve izgladiti u skoroj budućnosti.

Izvor: tabloid.hr

Pročitajte još