Godine joj ništa ne mogu: Eva Longoria oduševila izgledom

Piše: Redakcija

Prelijepa latino glumica Eva Longoria još jednom je dokazala da joj godine ništa ne mogu, a to pokazuje i fotografija u bijelom kupaćem kostimu koju je objavila na svom Instagramu, te oduševila pratitelje širom svijeta.

Na društvenim mrežama često pokazuje svoje preplanulo tijelo, a ovog puta joj se u komentarima javila i Victoria Beckham.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria)


Glumica naporno trenira i pojačala je svoj ritam tokom pandemije Corona virusa, a otkad je 2018. rodila sina Santijaga, blista. Ljepotica od tek 157 centimetara ima teretanu u svojoj kući i obožava da vježba na spravama, ali brine i o stanju uma, pa meditira i bavi se yogom. Da se naporan trud isplati dokazuje svakom novom objavom u kupaćim kostimima.

Longoria inače nema problema sa samopouzdanjem. Često zna da objavi slike u svom prirodnom izdanju, te da ode do prodavnice u ležernoj, sportskoj odjeći.

Inače, Eva se proslavila ulogom u seriji „Očajne domaćice“.

Izvor:nova

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti