Čolin 70. rođendan: Kroz slike čuvenog svjetskog fotografa

Piše: M. K.

Legenda pop muzike bivših jugoslavenskih prostora Zdravko Čolić danas slavi 70.rođendan. Njegov profil na društvenim mrežama zatrpan je čestitkama i fotografijama kojima su mu fanovi poželjeli sreću.

Jedna objava posebno se izdvaja. Riječ je o rijetko viđenim fotografijama koje je na Čolinom Facebook zidu objavio Dimitrije Petrašinović, poželjevši sretan rođendan Zdravku uz fotografije iz osamdesetih godina čuvenog fotografa Branislava Briana Rašića, koji više od četiri decenije živi i radi u Londonu.

Sve ih možete pogledati u našj fotogaleriji.

Inače, Rašić je jedan od najpoznatijih svjetskih rock fotografa, Beograđanin koji je i zvanični fotograf britanske grupe The Rolling Stones i čovjek koji je fotografirao gotovo sve zvjezde svjetske muzičke scene. Radio je i na autobiografskoj knjizi člana Rolling Stonesa, Keitha Richardsa.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti