Nina Badrić očarala izgledom: „To je žena“

Piše: Dž. S.

Nina Badrić posljednjih dana uživa na odmoru. Pjevačica trenutno boravi na otoku Hvar, koji godinama unazad posjećuje.

Sudeći po fotografiji, Nina se lijepo provodi i ne skida osmijeh s lica. No, posljednjom objavom oduševila je brojne pratitelje, i dobila veliki broj komplimenata na račun svog izgleda. Mnogi se slažu kako pjevačica nikada nije bolje izgledala.

Nina je pozirala u crnom jednodjelnom kupaćem kostimu i ponosno pokazala svoju vitku liniju.

Također, bilo je i onih koji su pozitivno iznenađeni, jer pjevačica nije uređivala fotku, kao što to mnogi rade u današnje vrijeme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)


-Samo živi, samo budi, napisala je Nina u opisu objave za koju je dobila preko 16 hiljada lajkova.

„Jako lijepa i zgodna”, “Savršena”, “Reklama za “Upoznaj hrvatske najprirodnije preljepote”, “To je žena!”, “Nikad ljepša”,”Baš mi je lijepa jer nije fotošopirala sliku”, samo su neki od komentara fanova.

Podsjetimo, Nina je nedavno otkrila da je promijenila režim ishrane, kao i da je riješila da povede računa o svom zdravlju, te je postala vegetarijanac. Nakon tog poteza, uvidjela je promjene na svojom tijelu, kao i da više ne osjeća umor.

– Prije kad bih znala da pojedem komad mesa, onda bih dva sata odspavala poslje toga, a sada sam čila, mila, vesela. Čak mi je i maserka rekla da mi je bolji tonus kože – rekla je svojevremeno u In Magazinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti