Sofia Vergara zaista ne stari, s godinama je sve ljepša

Piše: Dž. S.

Jedna od najljepših holivudskih zavodnica Sofia Vergara, izgleda sve ljepše. Slavna diva je najplaćenija glumica današnjice, a uz sve to sretna je i u privatnom životu. Udata je za jednog od najzgodnijih glumaca Joe Manganielloa, pa i ne čudi da Sofia blista gdje god se pojavi.

No, i ovog puta lijepa Vergara je privlačila poglede. Obukla je žutu haljinicu u kojoj je prošetala Beverly Hillsom. Ovakva lagana haljina čini figuru još ženstvenijom. Uz istu je kombinirala sandale Christian Louobutin i nosila je Gucci torbu.

celebsfirst.com

Podsjetimo, Kolumbijska ljepotica i Joe zajedno su od 2014. godine, a već krajem novembra 2015. par se vjenčao na glamuroznoj ceremoniji na Floridi pred 400 zvanica. I dan danas su jedan od najslađih, ali i najljepših parova među bogatima i slavnima, a ovo je Sofiji drugi brak. Jedne prilike zanosna glumica je izjavila, da postoji samo jedna stvar za kojom žali u životu a to je što nije ranije upoznala svog partnera Manganielloa.

Prvi put se vjenčala s prvom ljubavi iz srednje škole Joe Gonzalezom, a Sofiji je tada bilo samo 18 godina. Brak je potrajao dvije godine, a par je tokom tog kratkog vremena dobio sina Manola s kojim je Sofia jako povezana.

Prije nego je postala holivudska diva, Sofia se bavila modelingom, a iz rodne Kolumbije pobjegla je nakon što su njenog starijeg brata Rafaela ubili 1998. tokom pokušaja otmice. Otkrio ju je fotograf koji joj je prišao na plaži, a ubrzo je počela dobivati razne modne i televizijske angažmane. 2009. godine dobila je ulogu u hit-seriji “Moderna porodica” i to je bilo sasvim dovoljno da postane velika zvijezda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA VERGARA (@sofiavergararmy)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti