Šta je Severina objavila nakon teških optužbi bivšeg partnera

Piše: Redakcija

Nakon što je bivši partner Severine, Milan Popović nedavno iznio svoje mišljenje i probleme koje ima s pjevačicom, te kako je kazao da ona nije iskoristila više od pola slobodnih termina sa njihovim sinom Aleksandrom, i nazvao je „brižnom majkom“, ipak Seve se nije osvrnula na komentare bivšeg partnera.

Naime, pjevačica je danas na Instagram profilu objavila fotografiju s mora. Obučena u bijelu ljetnu kombinaciju, imala je veliki šešir na glavi, a na torbi koja je bila pored nje nalaze se slova A i S.

Prva slova imena sina i nje stavila je u opis fotke, te poručila da se ljubav ljubavlju vraća.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Podsjetimo, Milan i Severina vode bitku već 20 mjeseci za starateljstvo oko sina Aleksandra koji živi sa ocem.Optužio da je manipulirala Aleksandrom kada se dječak izjasnio da želi živjeti s njom.

Izvor:Index

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti