Želite dobiti kvalitetne kilograme? Uz ovaj proteinski shake sve je moguće

Piše: Redakcija

Većina nas je u konstantnoj borbi s kilogramima u smislu da želimo vidjeti manji broj na vagi odnosno da želimo smršati, no ne biste vjerovali postoje i oni koji žele dobiti na kilaži što nije nimalo lagano.

Možda je lako dobiti kilograme sala, ali dobiti na mišićnoj masi dosta je teško. Kako bi izgradili mišiće potrebno je mnogo treninga i pravilne ishrane. U slučaju da je vaš cilj dobiti na mišićnoj masi vaša prehrana mora obilovati proteinima, pa vam mi u nastavku otkrivamo proteinski shake zbog kojeg će vaši mišići bujati.

Kako napraviti proteinski shake?

Sastojci:
– dvije šoljice bademovog mlijeka
– 40 grama zobenih pahuljica
– 2 kašičice chia sjemenki
– mjerica proteina u prahu
– kašika meda

Sve je sastojke potrebno staviti u blender i dobro izblendati kako bi dobili ujednačenu smjesu i shake je gotov. Vrlo jednostavan, ukusan i učinkovit shake želite li dobiti na mišićnoj masi.

Izvor: wall.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti