Zovu je “najružnija sretnica”, a njen muž je najbolji frajer Hollywooda

Piše: Azra

Paparazzi su ovih dana u New Yorku fotografisali glumca Hugh Jackmana u šetnji sa 13 godina starijom suprugom Deborrom Lee Furness.

Legendarni glumac koliko god da se trudio sa sakrije svoj privatni život od očiju javnosti, nekada se desi da njegov ljubavni život dođe u prvi plan. Ovog puta, paparazzi su ga fotografisali u šetnji sa suprugom Deborrom na ulicama New Yorka.

Foto: Mega

Deborra je bila u crnoj sportskoj kombinacji, a s lica nije skidala osmijeh. Glumac je bio u bijelom izdanju, a majica kratkih rukava s natpisom “nasmijan čovjek” istakla je njegove mišićave ruke.

Podsetimo, Hugh i 13 godina starija glumica Deborra vjenčali su se još 1996. Par se upoznao godinu dan ranije na setu australijske televizijske serije “Correlli” u kojoj su oboje glumili, a danas su roditelji dvoje usvojene djece.

– Prije svega najteže je bilo saznanje da supruga i ja ne možemo da imamo biološku djecu. Kad je o usvojenoj riječ, uz biološku djecu željeli smo da usvojimo bar jedno dijete, no na kraju smo usvojili dvoje. Kad se postavilo pitanje da li hoćemo da usvojimo dijete ili da odemo na vantjelesnu oplodnju, nije bilo razmišljanja. Moram reći da, iako je proces usvajanja stvarno bio težak, depresija je odmah nestala i sad smo najsretniji roditelji našeg 17-godišnjeg Oskara i 12-godišnje Ev. Ne smatram ih usvojenim. Oni su naša djeca – ispričao je prije nekoliko godina glumac.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @thehughjackman

Uprkos razlici u godinama, smatraju se jednim od najskladnijih poznatih parova, no javnost je često vrlo nemilosrdna prema njima, posbno njegove obožavateljke koje često komentarišu kako glumica izgleda kao njegova mama, a manje kao supruga. Nazvali su je “najružnijom sretnicom”, ali Deborru maliciozni komentari očito ne dotiču.

Izvor: telegraf.rs

(S.B.)

Pročitajte još