Tom Cruise u problemu: Zbog prijetnji smrću odlučio se na drastičan potez

Piše: Azra

Tom Cruise je zvijezda s A liste holivudskih glumaca, no to ne znači da ga zaobilaze svakodnevni problemi ili prijetnje smrću, koje je sada njemu i redatelju Christopheru McQuarrieju uputio bivši saradnik, odnosno vođa kaskaderskog tima na snimanju „Nemoguće misije 8“. Bijesan zbog otkaza, dotični je uputio prijetnje smrću, zbog čega su Tom Cruise i McQuarrie dobili tjelohranitelje.

Nakon što se s prijetnjama do sada suočavao samo na filmskom platnu, isti mu je scenarij napisao život, zbog čega se Cruise mora naučiti nositi sa svime.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise)

Bivši zaposlenik navodno je podigao i sudsku tužbu protiv Cruisea, McQuarrieja i Paramount studija u kojoj je iznio optužbe na njihov račun, izjavivši kako ruski oligarsi financiraju holivudskog glumca i poznati studio. Isti se naljutio iz razloga što su od njega tražili da pronađe lokacije za snimanje pojedinih scena, uključujući i onu koja prikazuje sudar vlakova, no njegove ideje na kraju nisu iskorištene.

Dobro upućeni izvor tvrdi da je sve ispalo „poprilično ružno“, no da će Cruise i ekipa uspjeti sve to srediti bez prevelike pompe.

Pročitajte još