Ildu Humić svi znamo, a ovako izgleda sestra koja je krenula njenim stopama

Piše: E.M.

Foto: Instagram @ilda_humic @ajlahadzic_

Ilda Humić važi za jednu od najpoznatijih bh. influenserica. Širu javnost osvojila je svojim smislom za humor, prirodnošću i spontanošću. Svojom realnom svakodnevnicom i simpatičnim porodičnim dogodovštinama zasmijava preko 250.000 pratitelja koji pomno prate i uživaju u njenom sadržaju.

Ilda često ističe kako joj je porodica na prvom mjestu, a poznato je da ima i dvije sestre – Aidu i Ajlu koja je po svemu sudeći na dobrom putu da doživi sestrin uspjeh.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilda Humic (@ilda_humic)

Ajla je na svom profilu okupila više od 50.000 pratitelja s kojim dijeli svoju svakodnevnicu i savjete. Više puta se pojavljivala na Ildinom profilu, a interesovanje javnosti je posebno izazvala prošle nakon što je stavila hidžab prvog dana mjeseca Ramazana. Zaposlena je u prodavnici odjeće.

Ildina je velika podrška i potpora u svemu, izuzetno su bliske, a to potvrđuje i činjenica da joj je upravo Ilda bila kuma na vjenčanju. Čak ni ona ne može da odoli Ildinom humoru i kreativnim idejama, pa se često nađe u njenim videima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilda Humic (@ilda_humic)

 

 

 

 

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti