Modna agencija “NovamaS” ponovo organizira humanitarnu reviju za Emu Isić

Piše: L. K. P.

U Bošnjačkom institutu u Sarajevu u srijedu, 29. marta, u 19 sati bit će održana humanitarna revija za Emu Isić, djevojčicu koja ima više dijagnoza, među kojima su cerebralna paraliza i epilepsija.

Organizator je modna agencija NovamaS predvođena vlasnicom Almom Musliović koja redovno pokazuje svoju humanost i pomaže djeci i osobama kojima je pomoć potrebna.

– Po treći put djeca NovamaS i Osnovna škola Hrasno će za tebe koračati. Oko 40 malih i velikih manekena predstavit će pet brendova proljeće ljeto 2023. Djecu i humanost uvijek stavljam ispred svih. Solidarnost i empatija su upravo osnovne karakteristike NovamaS agencije. S toga su nam se ovaj put na moj poziv pridružila i djeca O.Š Hrasno, što me posebno raduje, a još više podrška Grada Sarajeva i naše divne gradonačelnice Benjamine Karić Londrc. Za nas male ljude veliko je to – kaže Alma Musliović.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti