Eros Ramazzotti postao djed: Kćerka Aurora rodila sina

Piše: L. K. P.

 

Foto: Instagram @therealauroragram

Aurora Sophia Ramazzoti (26), kćerka Erosa Ramazzotijai TV voditeljice Michelle Hunziker postala je majka. Sina Cesarea je rodila u švicarskom Luganu. Dvije sedmice prije poroda dobila je svoju prvu naslovnicu italijanskog izdanja Vanity Faira.

Popularna televizijska voditeljica u ekskluzivnom razgovoru otkrila je da u brizi oko sinčića očekuje pomoć djedova i baka.

Eros je svojoj kćerki posvetio najveći hit “Piu bella cosa”, a sada je u središtu pažnje cijele porodice mali Cesare, njegov prvi unuk. Eros Ramazzoti i Michelle Hunziker bili su jedan od najpopularnijih parova devedesetih, a ostali su jako dobri prijatelji i nakon razvoda 2002. Zajedno su podigli kćerku Auroru koja se proslavila kao voditeljica italijanske verzije showa “X Factor”, a danas na društvenim mrežama ima više od dva miliona pratitelja.

U drugom braku s italijanskim modelom i glumicom Maricom Pellegrinelli, Eros Ramazzoti dobio je 11-godišnju kćerku Raffaellu Mariju, te sina Gabrija Tulija, koji je 14. marta proslavio osmi rođendan. Prije četiri godine šokirali su italijansku javnost viješću da se razvode i da će živjeti svako na svojoj adresi, ali su formalno još uvijek u braku.

-Bilo je to divnih deset godina, zajedno smo izgradili prelijepu porodicu i bili smo beskrajno sretni. Ovo je naš zajednički izbor i naša zajednička odluka, a naš odnos ostaje prijateljski. Ljubav koju smo dijelili je i dalje tu, oboje osjećamo veliko poštovanje jedno za drugo i molimo javnost da poštuje našu privatnost i privatnost naše djece u ovom stresnom razdoblju za cijelu porodicu, navedeno je tada u njihovom zajedničkom saopćenju za medije.

Pročitajte još