Svi zdravstveni problemi Kate Middleton

Piše: L. K. P.

Princeza od Walesa podvrgnuta je operativnom zahvatu na abdomenu i provest će idući 10 do 14 dana u privatnoj londonskoj bolnici kako bi se oporavila, nakon čega će oporavak nastaviti kod kuće, u zagrljaju najdražih. O čemu je točno riječ i o kakvom se zahvatu radi kod Kate Middleton, nije poznato, no navodno su demantirani ikakvi navodi da je riječ o karcinomu.

Inače, princeza od Walesa tokom svog života nije imala pretjeranih zdravstvenih problema, barem ono što se zna. Još je kao dijete ‘zaradila’ poveći ožiljak na lijevoj strani glave, a isti su mediji primijetili tokom njenog prvog solo pojavljivanja još 2011. godine.

Tada je otkriveno i kako je za tu ozljedu bio potreban i operativni zahvat, no što se točno dogodilo, nikada nije otkriveno previše detalja, naglašavajući kako je riječ o privatnim stvarima o kojima javnost nema potrebe znati. Izvor blizak kraljevskoj porodici rekao je tek kako je bilo riječ o poprilično ozbiljnoj operaciji, no daljnje detalje nije davao.

S prvom trudnoćom stigle su i prve jutarnje mučnine, koje su kod Kate Middleton bile toliko jake da je morala biti i hospitalizirana, a isto se nastavilo i tokom druge i treće trudnoće.

Riječ je o trudničkoj hiperemezi, odnosno teškim jutarnjim mučninama i povraćanju koje dovodi do dehidracije i ketoze, zbog čega trudnica bude toliko slaba i malaksala da je jedini način da joj se pomogne hospitalizacija tijekom koje prima prijeko potrebnu infuziju kako bi nadoknadila izgubljeno.

Zbog trudničke hiperemeze Kate je dok je bila trudna s princom Georgeom boravila u bolnici kralja Edwarda VII, privatnoj bolnici u Maryleboneu čije usluge kraljevska obitelj koristi više od stoljeća, dok je tijekom trudnoće sa Charlotte i Louisom mirovala u Kensingtonskoj palači.

Kako je sama otkrila 2020. u tim trenucima najviše su joj pomagale meditacija i duboko disanje.

Upravo zbog činjenice da nikada, barem javno, tokom svih ovih godina nije imala problema sa zdravljem, vijest o njezinoj operaciji abdomena zabrinula je sve. Kate je posljednji puta u javnosti viđena za Božić, nakon čega se njezino pojavljivanje stalno odgađalo, a sada znamo i zašto.

Princeza od Walesa operirana je u The London Clinic u Maryleboneu, a zbog velikog interesa javnosti, ispred iste postavljeno je osiguranje u vidu britanske policije, koje priječi ulazak neželjenih posjetitelja.

 

Pročitajte još