Zavirite u kuhinju Cameron Diaz: Spoj luksuza i topline doma

Piše: L. K. P.

Cameron Diaz se prije deset godina povukla iz svijeta glume i na prvo mjesto stavila porodicu, a posvetila se i svojim drugim strastima poput vinarstva i kuhanja. Pokrenula je i gastro vlog “Cooking with Cameron” na društvenim mrežama u kojem dijeli svoje omiljene recepte.

Osim ukusnih jela, Diazinim pratiteljima je za oko zapela i njena zadivljujuće uređena kuhinja. Kombinacijom šarmantnih drvenih ormarića, luksuznih mramornih ploča i mjedenih detalja privukla je i pažnju dizajnera interijera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

Slažu se kako je Cameron postigla skupocjen izgled kuhinje izbjegavajući greške u dizajnu s kojima se često susreću. Naime, prostor je vrlo živopisan s visokokvalitetnim naglascima, no istovremeno nije pretjerano trendi niti kičast.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

– Kuhinja Cameron Diaz izvrstan je primjer nenametljivog luksuza, ogromnog trenda za koji očekujemo da će procvjetati 2024. Izgleda raskošno, skupo i šik, ali također održava toplu i privlačnu atmosferu. Cameron kombinira izuzetne ploče od bijelog mramora sa skromno profinjenim drvenim ormarićima – stvarajući jukstapoziciju između hladnih i toplih tonova. Dodaci od brušenog metala su ‘šlag na tortu’ ove ideje jer pružaju dubinu i dimenziju koja doista oživljava srce doma, rekao je dizajner Sam Greig za Tom’s Guide.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AVALINE (@avaline)

Napomenuo je i kako su toplo drvo i mramor bezvremenski materijali te da ostaju dva najbolja izbora za dizajn kuhinje.

– To je savršena kombinacija za postizanje luksuznog osjećaja u minimalističkom prostoru. Drvene značajke krajnji su izbor za svakoga tko želi stvoriti mekšu i topliju kuhinjsku okolinu, a njihova popularnost ponovno raste i bit će trend 2024., složio se i njegov kolega Darren Watts.

Pročitajte još