Koga ljubi zgodni Stjepan Hauser? U zagrljaju ukrajinske influenserice

Piše: L. B.

Proslavljeni violončelist Stjepan Hauser (37) zimske dane provodi u toplom Dubaiju sa svojom novom djevojkom ukrajinskom influencericom Marijom.

– Habibi se opušta – napisao je Hauser uz fotografiju na kojoj pozira u bazenu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

Marija je ipak objavila zajednički fotografjiu na kojoj poziraju zagrljeni. Ona nosi dugačku crnu suknju i plavi top, a bivši član 2Cellosa je bosonog u crnim pantalonama i košulji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mariia (@marivessa)

Hauser se u komentarima našao na meti kritika, jer, kako su neki istaknuli ‘svaki dan zamjenjuje djevojku’. Violončelist često objavljuje snimke saradnji sa atraktivnim muzičarkama, ali Mariju je svojim pratiteljima pokazao još ljetos, kada su zajedno bili u njegovoj rodnoj Puli.

Podsjetimo, Stjepan je dvije godine bio vjeren sa hrvatskom pjevačicom Jelenom Rozgom, vezu su počeli 2015. godine, a raskinuli su 2017.

– Saradnja sa njom je bila fenomenalna, trajala je dvije godine. Prekrasan period mog života, uvijek ću našu saradnju imati u lijepom sjećanju. Upoznali smo se na Miss Universe takmičenju, ja sam tamo išao da gledam misice, a onda sam ugledao nju i bila mi je draža od svih misica. Tako je sve krenulo – ispričao je jednom prilikom violončelista, dok je Rozga tek poslije dvije godine progovorila o prekidu trudnoće.

Pročitajte još