Španska kraljica Letizia prinuđena da nosi nešto što ne voli i rezultat nije sjajan

Piše: L. B.

Španska kraljevska porodica ovih dana je u posjeti Holandiji, gdje su im domaćini kralj Willem-Alexander, i kraljica Maxima, s kojima neguju odlične odnose već godinama. Holandski kraljevski par ceremonijalno je dočekaokralja Felipea VI i njegovu suprugu kraljicu Letiziju, koja je i ovog puta pažljivo birala svoju modnu kombinaciju.

U pitanju je model zelene boje, lepršavih rukava, koji prati liniju tijela i ističe struk tankim kaišem, a potpisuje ga modna kuća Moisés Nieto.

Uz to je kombinovala camel slingback cipele brenda Carolina Herrera Moisés Nieto tašnu boje avokada nazvana Lucia, ali sve je ostalo u sjenci njenog fascinatora.

Letizija, koja obično ne nosi takve aksesoare ovog puta je zbog protokola morala da napravi izuzetak.

Odlučila se za ukras za glavu u obliku talasa, s potpisom brenda BALEL dizajnerke Izabel Teroso, koji je neutralne bež boje, dodaje sofisticiranost stilu i ima decentnu mrežicu.

Sudeći po komentarima – jasno je da španska kraljica ne voli ovakve modne detalje.

“Šta joj je to na glavi?”, “Svaki put kad nosi šešir ili fascinator, pokvari stajling”, “Jadna Letizija, ko je ovo stilizovao”, “Lekcija kako pokvariti outfit glupim detaljem”… neki su od komentara.

Pročitajte još