Jelena Perčin nikad sretnija nakon razvoda: Ovo je prava ljubav

Piše: L. K. P.

Hrvatska glumica Jelena Perčin prije nešto više od godinu stavila je tačku na brak sa kolegom Momčilom Otaševićem sa kojim je dobila dvoje djece Mašu i Jakšu.

Kako tvrde za medije, bivši supružnici ostali su u korektnim odnosima i zajedničkim snagama odgajaju nasljednike, a najnovija fotografija Jelene Perčin dokaz je koliko ona uživa u svakom trenutku provedenom sa djecom.

Podijelila je fotografiju na Instagramu na kojoj uživa u sunčanom danu sa mezimcima koji je ljube u obraze.

Maša i Jakša su baš porasli, a ponosna mama ne krije koliko je sretna dok je u njihovom zagrljaju, što su mnogi protumačili kao provokaciju upućenu bivšem suprugu.

Nakon razvoda, djeca su pripala Jeleni, s tim da Momčilo kad god poželi provodi vrijeme sa mališanima. Ipak kako posljednjih nekoliko mjeseci radi na više projekata nije začuđujuće što je glumica češće sa njima.

Fotografija Jelene Perčin naišla je isključivo na lijepe komentare, a mnogi su se zapitali da li dramska umjetnica dodatno blista jer je u njen život ušetao i gospodin pravi.

Kako se nedavno  pisalo, ona je uplovila u emotivnu vezu sa muzičarem Antom Gelom, ali do danas to niti je potvrdila niti demantirala.

Pročitajte još