Hurem raspametila konkurenciju na crvenom tepihu u Dubaiju u haljini sa 1.000 kristala

Piše: L. B.

Tursko-njemačka glumica Meryem Uzerli nedavno je prisustvovala dvodnevnoj Women’s Empowerment Council konferenciji u Dubaiju, a riječ je o jednoj od najznačajnijih događaja za osnaživanje žena na svjetskom nivou. Glumica je imala zapaženu ulogu na ovoj konferenciji s obzirom da je bila jedan od govornika, a na gala večeri pojavila se u glamuroznom izdanju koje zaustavlja dah.

Crvenim tepihom prošetala je u izrazito elegantnoj, skupocjenoj toaleti koja je stvorena za privlačenje pažnje.

Riječ je o kreaciji sa potpisom arapskog brenda visoke mode Atelier Zuhra, koji inspiraciju traži u tamošnjoj tradiciji, ali je donosi na jedan moderan i atraktivan način.

Lijepa 40-godišnjakinja nosila je dugačku bijelu toaletu u cjelini optočenu svjetlucavim kristalima koju krasi i spektakularna pelerina od prozirnog bijelog tila koja je kreaciji donela pomalo dramatičan pečat.

Glumica je izdanje zaokružila još bijelim salonkama, a kako su cirkoni na haljini bili dovoljno upečatljivi i sjajni, nije imala nikakav drugi nakit. Meryem se opredijelila i za jednostavan, svečani rep sa pramenovima koji uokviruju lice, te nježnu šminku.

Pročitajte još