Od oca naslijedila talenat, a od majke ljepotu: Gdje je danas Zala, starija kćerka Đure i Tanje

Piše: L. K. P.

Najstarija kćerka Branka Đurića Đure i Tanje Ribič rođena je 28. septembra 1996. godine u Ljubljani, a ime je dobila po jogurtu koji je u to vrijeme bio veoma popularan.

– Kada smo se nas dvoje zaljubili, nismo smjeli ni da maštamo o zajedničkom životu, ali smo svejedno maštali da ćemo imati jedno dijete. Tada je na tržištu bio neki jogurt koji se zvao “Zala” i rekli smo da će nam se tako kćerka zvati. Imali smo negdje sakriven poklopac u liftu iza ogledala i uvijek smo tu gledali i maštali da ćemo imati nekad Zalu – otkrila je svojevremeno Tanja Ribič.

Iako je Zala završila glumu, okušala se i u muzičkim vodama. Godine 2020. predstavila je singl „Balance“, za koji je tekst pisala sama, a oko spota joj je pomogao i otac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)

– Ja sam smislila veći dio scenarija za video-spot, ali mi je nedostajalo ono nešto, da sve poveže. Budući da mi je tata genije za te stvari, pozvala sam ga i objasnila mu ideju za spot i kako mi nešto nedostaje. Čim sam završila sa svojim monologom, tata je našao rješenje i na pitanje je odgovorio s lakoćom, kao da sam ga pitala koji mu je broj cipela – ispričala je tada Zala za „Azru“.

 

Pročitajte još