Miranda Kerr: Tri načina da smanjite stres

Piše: Redakcija

U vrijeme stresne svakodnevnice teško pronalazimo ono što nas može umiriti, te udaljiti od stresa. Svakodnevno ste izloženi stresu na poslu, u domu…? Miranda Kerr ima rješenje za vas.

Aromaterapija

Miranda je nedavno izjavila da je jedan od najboljih načina za preživljavanje stresa korištenje aromaterapije s uljima.

– Najviše volim kombinaciju ulja koje mi je napravio moj aromaterapeut. Ovo mi je mnogo pomoglo kada sam bila u teškim situacijama, da ostanem pozitivna i riješim se negativnosti. Sada ga uvijek nosim sa sobom u torbi, a inače se sastoji iz kombinacije različitih ulja za srčanu čakru – kazala je Miranda.

Liječenje kristalima

Omiljeni Mirandin kristal je roze kvarc.

– Poznat je po tome što povećava i podstiče ljubav prema sebi i generalno u životu i otvara srčanu čakru – kaže Miranda.

Joga

Miranda je poznata po praktikovanju joge već duži niz godina. Ona je otkrila da svako jutro započinje s vježbama joge, koje joj daju energiju za cijeli dan. Zanimljivo je da je i na dan svog vjenčanja, prije ceremonije vježbala jogu.

– Probudili smo se, vježbali jogu, a zatim su naše porodice došle i imali smo vjenčanje u našem dvorištu. Bilo je magično – kazala je.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti