Tatjana Cameron Tajči: U svom showu u Americi priznala kako se borila s depresijom i problemima u braku

Piše: Redakcija

Iako je prije nekoliko godina dolazila u Hrvatsku ne bi li obnovila svoju muzičku karijeru, Tatjana Cameron Tajči, ipak je odlučila nastaviti svoj posao u Americi, gdje sa suprugom i djecom godinama živi i radi.

Ona naime sa suprugom Matthewom Cameronom u Americi snima show Waking Up In America, i budući da je prije nekoliko dana objavila video u kojem najavljuje prvu epizodu druge sezone showa, čini se da ga je publika dobro prihvatila.

– Dva puta sam zapela u životu – oba puta u prividno prekrasnoj situaciji. Prvi put kao pop zvijezda, a zatim živeći američki san koji to nije bio. – Bila sam zvijezda, ali sam odlučila napustiti uspješnu karijeru, promijeniti kontinent i početi sve ispočetka. Smatrala sam da živim američki san, učinila sam sve prave stvari – udala sam se, imala djecu, produbila vjeru, ali svejedno sam se borila s depresijom, tjeskobom i svojim suprugom. Pravo buđenje za mene je nastupilo tek kada sam shvatila da sve promjene u životu mogu napraviti jedino ako ta želja dolazi iznutra – ispričala je Tajči, koja je početkom devedesetih bila muzička senzacija i zvijezda na ey-jugoslovenskoj sceni.

Pročitajte još