Sarah Jessica Parker: Životne lekcije koje me je naučila Carrie Bradshaw

Piše: Redakcija

Glumica Sarah Jessica Parker proslavila se ulogom Carrie Bradshaw u seriji “Seks i grad”, ali kaže da je tom ulogom dobila mnogo više od slave. U intervjuu za “Vogue” navela je koje su to životne lekcije koje je stekla u ovoj ulozi:

“Moć male satenske haljine je neprocjenjiva”, provjerila je Carrie na zadnjem sjedištu Zvjerkine limuzine. Sjećate se? Imala je samo haljinu koja liči na kombinezon i bundu…

keri1

“Dobre cipele su više od obuće. To je ono od čega su sazdani svi modni snovi”, rekla je Carrie držeći u rukama Mary Jane lakovane crne cipele, čuveni model sa kaišićem preko risa.

keri2

“Povuci se kad treba”, shvatila je Carrie u epizodi kada je Zvjerka oženio manekenku Natašu. “Nisi mi upropastila samo brak, već i ručak”, rekla joj je nakon razvoda.

keri3

“Tehnologija može biti šik. Naročito kad je umotana u pašminu”, kaže Carrie i i dodaje još jednu mudrost: “Radite backup, kako ne bismo ostali bez tekstova, fotografija… dobrog dijela života!”

keri4

“Dramatičan trenutak traži De la Rentu”, ali i čvrstu ruku muškarca kakvu je imao Alexander Petrovski koji je podigao sa poda Carrie, onesviješćenu od miline.

keri5

“Više labudovi. Uvijek”, ili u prevodu: nikad dosta malih tašni, naročito ako su u obliku labuda, a labud napravljen od dragulja.

keri6

“Prava ljubav je Manolo Blahnik”, tim cipelama je, umjesto prstenom, Zvjerka zaprosio Carrie.

keri7

 

Pročitajte još